COLOFON

Bestuur van de HKW

Voorzitter : Joop Schuilenburg
Secretaris : Jan Smink (HKWsecretariaat@gmail.com)
Penningmeester : Jos van Kuipers (HKWpenningmeester@gmail.com)
lid: Gerry van der Sterren.
lid: Anke Bakker

Website : www.hkwestervoort.nl

Emailadres: info@hkwestervoort.nl

Administratieadres

Het Geerken 320
6932 MX Westervoort
tel 026 -3112260
penn@hkwestervoort.nl

Redactie & Auteurs Bij de Tijd                                                                   

Hans Lamers (red)
Henk Lenselink (red)
Wim Vlijm (aut)

Coördinatie Bij de Tijd

Dorpstraat 74 A
6931 BL, Westervoort
Tel  : 06 11 05 43 48
Email : redactie@hkwestervoort.nl 

Informatie Lidmaatschap HKW

Het lidmaatschap kost per jaar € 20,-. Uw partner is automatisch ook lid. Het lidmaatschap wordt jaarlijks stilzwijgend verlengd. Om op te zeggen dient u een mail te sturen aan administratie@hkwestervoort.nl. Naast diverse excursies, waar u tegen een sterk gereduceerde prijs aan kunt deelnemen, ontvangt u elk jaar een Jaarboek. Ook hebt u toegang tot de digitale Bij De Tijd, het kwartaalblad van de Historische Kring Westervoort. Tevens kunt u kaarten kopen voor het jaarlijkse Moesaete, een culinair hoogstandje overgoten met een dialectsausje. De avond wordt door Westervoortse artiesten opgeluisterd.

Werkgroepen:

Quick Anger:Organiseert jaarlijks de herdenking van de bevrijding van Westervoort en de oversteek via de IJssel naar Arnhem.
FotowerkgroepDigitaliseert het fotoarchief van de HKW. De Historische Kring Westervoort  beschikt over een professionele fotoscanner. Heeft u thuis oude foto’s die van historische waarde kunnen zijn voor de HKW laat deze dan scannen. Maak dan een afspraak via administratie@hkwestervoort.nl. Uw foto’s worden gescand terwijl u wacht. U hoeft deze dus niet af te staan. Wilt u ze zelf ook digitaal hebben neem dan een USBstick mee dan worden de bestanden voor u gekopieerd.
ArchiefgroepEen groep die zich bezig houdt met het archiveren van alle zaken die bij de Historische Kring Westervoort aanwezig zijn of worden afgegeven.
Dialecgroep: Een groep die zich sterk maakt voor het behoud van het Westervoortse dialect. Zij organiseren jaarlijks het Moesaete (zie ook informatie lidmaatschap), organiseren een dialecavond met gastsprekers, zijn  nauw betrokken bij de diverse boeken die de HKW heeft uitgegeven en nog steeds te koop zijn. (bezoek voor uitgebreide informatie over de uitgaven hiervoor www.hkwestervoort.nl)